Αγαπητοί φίλοι,

 

Εκ μέρους όλου του προσωπικού του Hotel Ilion, θα ήθελα προσωπικά να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου για την συνεχή προτίμηση και υποστήριξη σας σε όλη την πορεία μας, και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών. Πάντα προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον τόσο για τους επισκέπτες μας όσο και για τους υπαλλήλους μας, και τώρα, περισσότερο από ποτέ, είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε εσάς και τους αγαπημένους σας στο μέγιστο βαθμό.

 

Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις  για τον COVID-19 και τηρούμε τα όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας όπως ορίζονται τόσο από τον Εθνικό όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης, τα ξενοδοχεία 12μηνης διάρκειας θα μπορούν να ανοίξουν με ασφάλεια για αφίξεις που ξεκινούν τον Ιούνιο του 2020, με αυστηρά  πρωτόκολλα για την υγειονομική ασφάλεια της λειτουργίας τους.

Τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας στο ξενοδοχείο μας έχουν μεγάλη σημασία και έχουμε εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας καθημερινά. 

 

Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα με πυρετό ή συμπτώματα COVID-19.  Καθημερινά, πραγματοποιείται καθαρισμός και απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με αυξημένη συχνότητα. Συγκεκριμένα, σε όλο το  lobby, ρεσεψιόν, και χώρους εστίασης. Απολυμαντικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στις εγκαταστάσεις όπου χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Στα κοινόχρηστα μπάνια, και στους χώρους των γραφείων.

 

Τα κυριότερα μέτρα είναι:

 

CHECK IN / CHECK-OUT
Το check out θα πραγματοποιείται στις 11 π.μ. ενώ το check in μεταφέρεται στις 16.00 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Πρωτόκολλα πρόληψης, υγιεινής και καθαριότητας εφαρμόζονται για τον καθαρισμό των δωματίων με ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες και τα αντικείμενα υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή. Πραγματοποιείται, αυστηρός καθαρισμός μετά την αναχώρηση του επισκέπτη και πριν από την επόμενη άφιξη. Όλα τα μη βασικά στοιχεία, όπως περιοδικά, φυλλάδια, διακοσμητικά μαξιλάρια, κουβέρλι αφαιρούνται από τα δωμάτια.

 

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Οι ανελκυστήρες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από ένα άτομο κάθε φορά, ή από επισκέπτες όπου μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Παρόλα αυτά, σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε τις σκάλες.   

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Στην περίπτωση όπου οι δυνητικά άρρωστοι δεν μπορούν να μεταφερθούν σε κέντρο υγείας ή το πλησιέστερο νοσοκομείο δημιουργείται ξεχωριστός χώρος με αυστηρά μέτρα  απόστασης και πληρότητας για τα δωμάτια και θα διεξάγεται ειδικός καθαρισμός. Συνεργαζόμαστε με εξωτερικά συνεργεία απολύμανσης εφ’ όσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

 

ΧΩΡΟΣ CAFE

Οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τον εξωτερικό χώρο του καφέ, σύμφωνα πάντα με τις νέες οδηγίες όπου ισχύουν για τα εστιατόρια, με τα τραπέζια ανά 2  μέτρα και έως 4 άτομα σε κάθε τραπέζι. Φροντίζουμε να διασφαλίζουμε συνεχώς τις πρακτικές υγιεινής και να τηρούμε όλες οι Πολιτικές Ασφάλειας των Τροφίμων, σύμφωνα με το HACCP, καθώς και με τον καθημερινό καθαρισμό, την απολύμανση της κουζίνας και όλων των χώρων προετοιμασίας φαγητού, επιφανειών και αποθήκευσης των τροφίμων.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ακόμα, γίνεται καθημερινός έλεγχος του προσωπικού σε κάθε βάρδια, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από το ξενοδοχείο. 

 

*Οι παραπάνω οδηγίες, καθώς και τα μέτρα ασφαλείας, βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη και προσαρμογή σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του κράτους και των αρμόδιων φορέων. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να διαφοροποιηθούν. Δουλεύουμε όλοι μαζί για την υγιεινή και την ασφάλεια όλων μας.  

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε πάλι με ασφάλεια!

ΑΝΑΤΟΛΙΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

General Manager, Hotel Ilion

Η περιοχή μας !


Επίσης μπορείτε να δείτε και σχετικές δραστηριότητες και αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε στο νομό Πιερίας.

 

Καλέστε μας !!


Εκτός από τους κλασικούς τρόπους επικοινωνίας όπως email και τηλέφωνο, μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω των πιο διαδεδομένων εφαρμογών επικοινωνίας smartphone και tablet ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

  +30 690 769 2889

© Hotel Ilion. All Rights Reserved 2018.

Hotel Ilion


Agiou Nikolaou 24   Paralia, Katerinis,  Greece  Tel: (+30) 2351064141  Fax:(+30) 2351061187  @ : info@ilionriviera.gr  ΜΗ.Τ.Ε. 09.36.Κ.01.2Α.03794.0.0.